ACCIÓ PER ANUL·LAR PUNTUACIÓ PER INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES PEL CURS 2017/18


PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2017/18: Retirar les malalties digestives cròniques dels criteris de desempat per triar escola pel curs 2017/2018. 


El Departament d´Ensenyament, a petició del Síndic de Greuges (veure informes del 2008[1] i del 2016[2]), va resoldre el passat mes de gener retirar la puntuació addicional que tenien les famílies amb fills amb intoleràncies alimentàries al fer la preinscripció a les escoles d’educació primària i secundària. Aquesta mesura no es faria efectiva fins al curs 2018/19.
Les famílies que triem escola i institut per al curs vinent (2017/18) ens veiem injustament afectades per l’endarreriment en l’aplicació d’aquesta rectificació de la puntuació, per això DEMANEM EL VOSTRE SUPORT PER ACONSEGUIR QUE S’APLIQUI EN AQUEST CURS.

Què heu de fer?


  ACCIÓ A TÍTOL COL·LECTIU: signeu la iniciativa CHANGE.ORG i feu-la córrer per les xarxes socials. Com més signatures hi hagi més probabilitat d’èxit!!El temps corre en contra nostra!! SIGNEU I COMPARTIU!!


1     ACCIÓ A TÍTOL INDIVIDUAL: fem arribar la nostra queixa al Departament d’Ensenyament:


Entreu a la pàgina del Departament d´Ensenyament: 
Cliqueu a “Bústia de contacte”:Accediu al FORMULARI DE CONTACTE i empleneu els camps: 

1r camp: “VULL”, seleccioneu formular una queixa
2n camp: “TEMA”, seleccioneu educació secundària” o “educació infantil i primària”.
3r camp: “ASSUMPTE”, copieu i enganxeu aquest text: PREINSCRIPCIÓ 2017/2018: Anul·lació immediata del criteri de puntuació per malaltia crònica del sistema digestiu.

4t camp: “MISSATGE”,  copieu i enganxeu aquest text: Demanem ANUL·LAR, pel curs 20217/2018, el criteri de puntuació addicional per malaltia crònica del sistema digestiu.Quedarà així:

Tot seguit, us demanaran les dades personals vostres. Només cal que empleneu els camps que tenen asterisc:Especifiqueu que voleu rebre les notificacions de l´estat de la queixa per correu electrònic i cliqueu a enviar.


Rebreu un correu com aquest en el qual s’especifica el codi amb el qual podreu saber l´estat del tràmit. 
1Moltíssimes gràcies pel vostre temps i suport!